PLAYWAY metoda, najjednostavnije opisana kao učenje kroz igru, inovativna je interaktivna metoda u potpunosti prilagođena vrtićkoj dobi djece, njihovim mogućnostima, željama i interesima.

Djeca se podučavaju u malim skupinama, gotovo isključivo na stranom jeziku. Ovakav pristup omogućava Pappagallovim profesorima da, ovom nježnom uzrastu, na suptilan način približe strani jezik služeći se nizom pažljivo osmišljenih i odabranih edukativnih ali i zabavnih aktivnosti, igara, priča, igrokaza i pjesmica.

U toplom i poticajnom okruženju, uz prisan kontakt s „ Tetom Teacher“, kroz druženje i igru s vršnjacima naši mali Pappagallići s lakoćom i neopterećenošću usvajaju lijepi izgovor i naglasak, zapanjujuću količinu riječi, fraza i izraza stranog jezika. Na ovaj način djeca uče razumijevati strani jezik na isti način na koji uče svoj materinji jezik – prirodno, pouzdano, s lakoćom.

Naša metoda podučavanja Playway omogućava mamama i tatama da i kod kuće kroz igru, zabavu i pjesmu obogate vokabular svojih mališana. Na stranicama www.oup.com/elt/playtime i www.oup.com/happyhouse pronaći ćete pregršt zabavnih aktivnosti (pjesmica, igara, materijala za kopiranje) vezanih uz naš nastavni program, a pomoću kojih možete biti u tijeku s onim što smo radili u razredu te tako konstantno pratiti napredak svog djeteta.

Ovim omogućavamo našim mališima da kreativno i korisno provedu vrijeme za računalom.

playway učenje jezika