Stručni tim profesora

Pappagallov vrhunski tim sastoji se od educiranih stručnjaka posebno obučenih za rano učenje stranih jezika i korištenje PLAYWAY metode. Naši profesori osobito su posvećeni  individualnom pristupu u podučavanju jezika, kako bi svaki mališan imao priliku izraziti se unutar poticajne skupine novih prijatelja.

Suradnja s roditeljima

Suradnja s roditeljima obaveza je i zadovoljstvo profesora Pappagalla. Jedina smo škola stranih jezika s redovitim roditeljskim sastancima, ali uz to na raspolaganju smo Vam i svakodnevno za razgovor, pomoć ili savjet vezan za napredovanje Vaših i naših mališana.

Pappagallo PLAYWAY metoda

PLAYWAY metoda, najjednostavnije opisana kao učenje kroz igru, inovativna je  interaktivna metoda u potpunosti  prilagođena vrtićkoj dobi djece, njihovim mogućnostima, željama i interesima. Djeca se podučavaju u malim skupinama, gotovo isključivo na stranom jeziku.

Aktivnosti

Kako bismo našim najmlađim polaznicima učenje jezika učinili što raznovrsnijim, zabavnijim i ljepšim,  svake školske godine volimo organizirati niz vannastavnih aktivnosti i zabavnih događanja za naše mališe, kao što su „maškare“, kino projekcije, izleti, različite zajedničke proslave i priredbe i sl..

PLAYWAY

metoda učenja

Ovakav pristup omogućava Pappagallovim profesorima da, ovom nježnom uzrastu, na suptilan način približe strani jezik služeći se nizom pažljivo osmišljenih i odabranih edukativnih ali i zabavnih aktivnosti, igara, priča, igrokaza i pjesmica. U toplom i poticajnom okruženju, uz prisan kontakt s „Tetom Teacher“.

Dječak Playway metoda učenja jezika

Zašto baš Pappagallo?

Ne samo zato jer :

nego i zato jer podučavamo stručno, predano, kontinuirano i s ljubavlju !

Obitelj

Kada početi / Roditelji

null

Aktivnosti

Learn piggy

Cjenik

null

Raspored