U školi Pappagallo sve smo podredili našim učenicima: od uređenja učionica, najmodernije multimedijalne opreme do nastave s mladim, ambicioznim predavačima i izvornim govornicima, a sve uz pregršt zabavnih, edukativnih izvannastavnih aktivnosti. Naši su učenici naš prioritet.“

Pappagallo je škola koja je svoju dugogodišnju tradiciju posvetila razvijanju posebnih i dugotrajnih odnosa s obiteljima svojih polaznika, što je zapravo i razlog zašto se isti polaznici ,počevši od svoje četvrte godine, iz godine u godinu vraćaju u našu školu te dijele neprocjenjivo iskustvo učenja stranih jezika upravo s nama.

Škola stranih jezika Pappagallo utemeljena je 1989. godine, a tijekom trideset godina izrasla je u najpoznatiju i najbolju školu stranih jezika na ovom području. Ono što nas izdvaja od drugih jest prvenstveno jedinstven pristup učenju i polaznicima: duga tradicija i najsuvremenije metode u podučavanju stranih jezika.

Škola nudi tečajeve engleskog, talijanskog, njemačkog, španjolskog , ruskog ,japanskog i kineskog jezika, te hrvatski jezik kao strani jezik. Naravno, treba naglasiti i da su svi programi usklađeni s europskim kriterijima vrednovanja tako da je u našoj školi moguće pohađati tečajeve pri završetku kojih dobivate diplomu koja služi kao javna isprava, a osim toga, možete se i pripremiti za cijeli niz međunarodno priznatih ispita.

Samu nastavu moguće je pohađati na tri različite lokacije: na Bačvicama ( Gupčeva 12), Žnjanu ( Žnjanska 4 ) i u Spinutu ( Teslina 16A ). Osim u prostorima škole , nastava se odvija i u brojnim gradskim poduzećima i bankama s obzirom na to da se trudimo da svi naši tečajevi budu prilagođeni samim polaznicima. U tom pogledu nudimo i tečejeve poslovnog jezika te konverzacijske tečajeve, u sklopu grupe ili u obliku individualne nastave.

Cilj škole Pappagallo uvijek je bio opravdati povjerenje koje nam se daje iz godine u godinu te tako svojim radom zadržati naslov ‘prijateljske škole visokih standarda’.
Ponosni smo i na svoj profesionalni tim profesora koji nerijetko ostavljaju značajan trag na svoje polaznike svojim znanjem, entuzijazmom ,predanošću kao i odnosom koji grade sa svojim učenicima.

Naši profesori svojim dugogodišnjim iskustvom i predanim radom prenose znanje stranih jezika generacijama naših polaznik; radi se o vrhunskim poznavateljima stranih jezika te ce vaše dijete biti u najboljim rukama pripremajući se za svijet u kojem vrijedi pravilo ‘koliko jezika znaš, toliko ljudi vrijediš.’

Glavni moto našeg Pappagallo tima jesu ENTUZIJAZAM I SRDAČNOST, INDIVIDUALNI PRISTUP I PRIJATELJSKA SURADNJA u učionici, ali i izvan nje!