Engleski jezik

A2

Premda ste u školi učili engleski, niste ga dobro naučili?
Želite početi od početka, sistematizirati gramatiku, obogatiti rječnik i biti u mogućnosti opušteno komunicirati?  Pappagallova Ustanova za obrazovanje odraslih MAKSIMA ima za Vas Refreshment tečaj engleskog jezika A2 uz promo cijenu od -25%

B1&B2

B1 i B2 tečajevi engleskog jezika namijenjeni su polaznicima srednje razine znanja, a sadržavaju i elemente poslovnog jezika. Uz vrsne Pappagallove predavače naučite komunicirati i dopisivati se u svakodnevnim i poslovnim situacijama.

C1

Za one koji engleski znaju dobro ili odlično, a žele maksimizirati postojeće znanje, nudimo C1 verificirani tečaj engleskog jezika s elementima poslovnog jezika.

Usvojite najvišu razinu općeg i poslovnog jezika uz novu članicu Pappagallo tima, prof. Anu Mladinu, koja je višegodišnje iskustvo stekla u zagrebačkim školama poslovne komunikacije podučavajući poslovni engleski jezik kako u grupnoj tako i u individualnoj nastavi kao predavač i trener poslovnih vještina.

C2

Proficiency tečaj predstavlja najvišu razinu poznavanja jezika. Namijenjen je polaznicima koji se izražavaju spontano, tečno i precizno i u najkompleksnijim jezičnim situacijama.

Njemački jezik

A1.1

Želite naučiti njemački jezik od početka brzo i efikasno? Naši tečajevi njemačkog jezika su intenzivne prirode i svaki modul traje samo tri mjeseca.
Pappagallova Ustanova za obrazovanje odraslih MAKSIMA ima za Vas početni tečaj A1.1 njemačkog jezika uz promo cijenu od -25%.

A1.2- A2

Tečajevi njemačkog jezika na početnoj A razini nude našim polaznicima zavidno znanje temelja njemačkog jezika. Intenzivna satnica brzo vodi polaznike kroz strukture njemačkog jezika, a rezultati su impresivni. Tijekom samo jedne školske godine naši polaznici vrsno koriste osnove komunikacije.

B1-B2

B1 i B2 tečajevi njemačkog jezika namjenjeni su polaznicima srednje razine znanja, uz elemente Deutsche Landeskunde, upoznavanje s kulturom, povijesti, filmom, poezijom i prozom. Uz vrsne Pappagallove predavače naučite komunicirati i dopisivati se u svakodnevnim i poslovnim situacijama.

C1

Za one koji njemački poznaju dobro ili odlično, a žele maksimizirati postojeće znanje, nudimo C1 verificirani tečaj njemačkog jezika s naglaskom na konverzaciju. Približite se maksimalno razini izvornog govornika uz napredni pregled njemačkog jezika.

Talijanski i španjolski jezik

A1

Omiljeni romanski jezici već godinama su zastupljeni u Pappagallu i našoj podružnici Maksimi, a vrsne predavačice su mahom obrazovane u Italiji. Krenite s nama od samog početka i gradite svoje znanje kontolirano i sistematično.

Početni tečaj jezika na razini A1.1 nudimo vam uz promo popust od -25%.

A2

Tečajevi na razini A2 omogućiti će našim polaznicima da se osamostale u komunikaciji i u profesionalnoj ali i prijatejskoj stimulativnoj atmosferi “zaplove” kroz svijet romanskih jezika.

B1-B2

Uz vrsne Maksima predavače i ispitivače za međunarodne ispite, dovesti ćete svoju komunikaciju ali i gramatiku na zavidnu razinu, koja će vam omogućiti korištenje jezika u privatnim i poslovnim situacijama.

C1

Za sve odlične poznavatelje talijanskog i španjolskog jezika nudimo dodatno usavršavanje i maksimaliziranje postojećeg znanja kroz grupne i indvidualne tečajeve, kao i mogućnost polaganja međunarodnih ispita.

Svi tečajevi su verificirani i upisuju se u e-radnu knjižicu. Termini naših tečajeva za školsku godinu 2019/20 su dostupni ovdje.

Niste sigurni koja bi vam razina odgovarala obzirom na predznanje ?
Prijavite se na besplatno testiranje odmah na mail info@pappagallo.hr.